Ingredience: 200 g dýně Hokkaido 200 g zakysané smetany 250 g bílého jogurtu 100 ml kokosového mléka 1/2 vanilkového lusku 4 odměrky stevie špetka soli oříšky semínka na ozdobu
Postup: Dýni nakrájíme na kostičky a v malém množství vody podusíme cca 10 minut. V míse si rozmícháme jogurt, smetanu, špetku soli a zrníčka z vanilkového lusku. Hotovou dýni rozmixujeme v mixéru spolu se stevií (dala jsem 4...
Ingredience: Těsto: 4 vejce 300 g polohrubé mouky 200 g cukru krupice 1 kypřící prášek 300 ml studeného mléka 1 lžička citronové šťávy Navrch: 250 g měkkého tvarohu 2 vanilkové pudinky (prášek) 1/2 litru jablečného džusu (nebo moštu) 3 větší jablka
Postup: Vajíčka rozklepneme zvlášť na žloutky a bílky. Do bílků přidáme pár kapek citronu a vyšleháme sníh. Do žloutků přidáme cukr a vyšleháme do pěny.Do žloutků...
Ingredience: 4 vejce (oddělit bílky od žloutků) 300 g práškového cukru špetka soli 100 ml oleje 100 ml mléka 300 g polohrubé mouky 1 kypřící prášek do pečiva 1 kg jablek (očistit a nastrouhat na hrubším struhadle) 1 vanilkový puding 1/2 čajové lžičky mleté skořice 1 čajová lžička hnědého cukru extra hnědý cukr když jsou jablka kyselejší nebo máte-li raději sladší koláče 1 ks smetany na šlehání...
Ingredience: 3 PL třtinového cukru (nebo trochu práškové stévie) 4 PL horké vody 1 PL mletých lískových oříšků 4 vejce 5 PL polohrubé mouky 1 lžička jedlé sody 2 PL oleje Na krém : 2 měkké tvarohy 1 smetana dr Oetkera + mléko podle návodu strouhaná kůra z jednoho omytého pomeranče nebo (limetky) šťáva z jednoho pomeranče nebo (limetky) 400 g omytých jahod 200 g vypeckovaných omytých třešní 1 PL...
Ingredience: Těsto: 3 vejce 150 g cukru krupice 50 ml oleje 50 ml vlažné vody 160 g polohrubé mouky půl balení prášku do pečiva Náplň: 300 g bílého jogurtu (kelímek 2 x 150 g) 1 vanilkový pudink 2-3 lžíce cukru krupice Dohotovení: 300 g bílého jogurtu (kelímek 2 x 150 g) vanilkový cukr skořice mletá nebo strouhaná čokoláda dle chuti, kakao...
Postup: Náplň: jogurt vyšleháme s cukrem a pudinkem...
Ingredience: Těsto: 1 vanilkový cukr 300 g cukru (dávám méně, je to dost sladké!) 6 vajec 1,5 dcl oleje 300 g hladké mouky (může být i polohrubá) 1,5 prášku do pečiva Puding: 1 pudink (nejlepší je vanilkový, smetanový nebo banánový) 1/2 l mléka cukr dle chuti (cca 2 PL) kompot Dále na ozdobu: 1 - 2 zakysané smetany skořice kakao
Postup: Uvaříme si puding. Vejce, cukr a vanilkový cukr ušleháme do pěny....
Ingredience: 500 g hladké mouky 250 g hery (lira, stella ...) 1 bílý jogurt sůl 1 lžička prášku do pečiva NÁPLŇ: 2 sýry cottage 50 g rozpuštěného másla 1 vejce 200 g ovoce (borůvky, maliny, rybíz...) 100 g cukru
Postup: Z mouky, másla, jogurtu, soli a prášku do pečiva zpracujeme těsto, které si rozdělíme na 4 nebo 2 díly (záleží na vás jak chcete mít závin velký). Připravíme si náplň - sýr smícháme s...
Ingredience: 200 g ovoce (jahody,borůvky,maliny,rybíz) 1 vanilkový cukr 100 ml šlehačky 100 ml bílého jogurtu 2 polévkové lžíce cukru
Postup: Do šlehačky vmíchej vanilkový cukr a ušlehej ji. V míse rozmixuj ovoce, cukr a jogurt. Obě směsi smíchej, vlej do formiček na nanuky(formičky na nanuky se dají koupit v Tchibo)a dej zmrznout.
Ingredience: Linecké těsto: 300 g hladké mouky 1 vejce 1/2 prášku do pečiva 1/2 vanilkového cukru trošku muškátového oříšku 1/2 Héry 100 g moučkového cukru citronová kůra Náplň: 2 zakysané smetany cukr podle chuti 3 vejce hladká mouka na zahuštění Lesní ovoce: ostružiny maliny (já použila i trochu višní) Drobenka: máslo cukr krupice hrubá mouka
Postup: Nejprvě si připravíme linecké těsto - veškeré...
Ingredience: Těsto : 3 vejce 1/2 hrnku oleje 1 hrnek třtinového cukru 1 hrnek mléka 2 hrnky polohrubé mouky 1 prášek do pečiva kakao nebo káva Tvarohová směs: 2 měkké tvarohy 150 g domácí lučiny 2 vanilkové cukry Na rosol: 1 velký broskvový kompot se šťávou 1 l vody 2 vanilkové pudinky
Postup: Všechny suroviny na těsto zamícháme, dáme péci na plech s pečícím paírem do vyhřáté trouby na cca 30 minut....
Ingredience: 250 g tvarohu 1 zakysaná smetana 1 smetana ke šlehání cukr dle chuti želatinový ztužovač za studena Dr.Oetker 1 vanilkový cukr piškoty rybíz borůvky lesní jahody (drobnější ovoce)
Postup: Smetanu ke šlehání vyšleháme do tuha. Ztužovač důkladně vymícháme se 100 ml vlažné vody a ihned do něho po částech přidáme ušlehanou šlehačku. Smícháme tvaroh, zakys. smetanu, cukry a přimícháme šlehačku. Formu...
Ingredience: Těsto: 2 hrnky polohrubé mouky 1 hrnek cukru krupice 1 prášek do pečiva 2 vejce 1/2 hrnku oleje 1 hrnek mléka kakao Krém: 2 tvarohy 1 zakysaná smetana 1 ušlehaná šlehačka 1 želatinový ztužovač 1 vanilkový cukr cca 7 dkg cukru moučka (podle chuti) ovoce - kompot (dávám mražené, ale moučník se musí brzo sníst) Na ozdobu: skořicový cukr Granko (nebo nastrouhaná čokoláda)
Postup: Vejce,van....
Ingredience: 500 g tvarohu v kostce 250 ml smetany ke šlehání 2 hrnky mražených borůvek cukr (podle chuti) kulaté piškoty kakao na posyp sušenky na ozdobu
Postup: V robotu ušleháme šlehačku a po částech přidáváme tvaroh, cukr. Když se vše spojí, odebereme polovinu stranou.Do šlehače přidáme mražené borůvky a ušleháme s tvarohovou hmotou.Do poháru dáme bílou část, piškoty, trochu borůvkového krému, zase...
Ingredience: 200 g hladké mouky 100 g polohrubé mouky 3 vejce šťáva ze 2 pomerančů šťáva z 1/2 citrónu 150 ml mléka 180 g cukru 2 lžíce oleje 1/2 prášku do pečiva Krém 1: jahodový pudink 300 ml mléka 1 tvaroh 2 vanilkové cukry Krém 2: pomazánkové máslo 1 šlehačka 33% bílá čokoláda
Postup: Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny. Přidáme olej, šťávu z pomerančů a půlky citrónu, mléko, prosejeme mouky s práškem...
Ingredience: 1 tvaroh 1 jogurt 200g 6 pomerančů 100 g brusinek vitacit - pomeranč 1 ztužovač za studena galaretka - pomeranč (citron) cukrářské piškoty
Postup: Dva pomeranče si vymačkáme, šťávu dáme do skleničky a den předem si do ní namočíme brusinky. Srnčí hřbet vyložíme fólií. Pomeranče oloupeme a rozdělíme na měsíčky. Galaretku si připravíme dle návodu. Brusinky si ocedíme a dáme na dno hřbetu,...
Ingredience: 80 g cukru 100 g polohrubé mouky (nebo hladké) 3 vejce 2 lžíce oleje mandlové lupínky Náplň: 250 g měkkého tvarohu 1 vanilkový cukr 1 Smeta-fix 2 lžíce Lučiny 1 lžíce cukru moučka 400 g čerstvých jahod
Postup: Vejce rozklepneme do mísy a vyšleháme s cukrem a olejem do husté pěny. Postupně přisypáváme mouku.Plech vyložíme pečicím papírem a těsto na něj rovnoměrně rozprostřeme. Pečeme jen...
Ingredience: Těsto: 3 vejce 3/4 hrnku cukru 1 vanilkový cukr 1 hrnek oleje 2 hrnky hladké mouky 1 prášek do pečiva 1 hrnek mléka Krém: 500 ml mléka 2 lžíce cukru 1,5 balíčku vanilkového pudinku 1 lžička vanilkového aroma 1 miska hroznového vína 4-5 lžic džemu z hroznového vína
Postup: Celá vejce vyšleháme s cukrem, vanilkovým cukrem a olejem. Poté střídavě přidáváme mléko a mouku, smíchanou s práškem do...
Ingredience: 1 sáček smetanového pudinku 1/2 l mléka 250 g tvarohu (ve vaničce) 50 g másla 1/2 hrnku moučkového cukru 1 balení piškotů marmeláda nebo hustý sirup (nejlépe domácí bez konzervantů)
Postup: Uvaříme pudink klasickým způsobem podle návodu na obalu.Do uvařeného ještě horkého pudinku přidáme máslo, moučkový cukr, tvaroh a dobře promícháme.Do strečovou kuchyňskou fólií vyložené dortové formy nebo...
Ingredience: 8 vajec 1 Hera 0,5 kg tvarohu (termizovaný) 2 vanilkové cukry 1 pohár krystalového cukru 1 kypřící prášek 2 Zlaté klasy broskvový kompot nebo jahody (co kto má rád) 1 čiré želé štáva z kompotu + voda dle toho, kolik máme šťávy, dohromady to musí být 1 l) 2 Zlaté klasy 1 lžíce solamylu 3 lžíce cukru
Postup: Žĺtky, Heru, tvaroh, vanilku, kypr. prášok, Zlaté klasy a pol pohára cukru spolu...
Ingredience: 300 g hladké mouky 180 g Hery 100 g cukru moučka 1 vejce 5 lžic kakaa 1/2 prášku do pečiva Náplň: 200 g tvarohu 100 g sušeného mléka 2 lžíce cukru moučka 1 vanilkový cukr
Postup: Múku, cukor, kakao prášok do pečiva si preosejeme do misy, pridáme vajíčko, prilejeme rozpustený tuk a spracujeme cesto. Zabalíme do mikroténového sáčku a odložíme do chladničky. Tvaroh rozotrieme s cukrom a vanilkovým...
|< 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 >|
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz