stoprocentní ztužený tuk
Zhruba 1 cm silný plátek ztuženého tuku rozpustíme.Tuk necháme zchladnout a ještě tekutý ho pomalu zašleháme do krémuKrém se krásně spojí a dobře drží i při zdobení. Můžeme tak kousek tuku přidávat, ikdyž krém není sražený.
![]() |
Autor: danami |
![]() |
Datum vložení: 14.03.2010 20:19 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2025 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz
Všeobecné obchodní podmínky | Zásady ochrany soukromí | Cookies zásady