200 g tmavé čokolády s velkým podílem kakaa
200 ml smetany ke šlehání
1 dcl amaretta
3 lžíce nutelly
Ovoce
Ve vodní lázní rozpustíme čokoládu do které vmícháme smetanu, amaretto a nutellu. Čokoláda musí být krásně propojená s ostatními ingrediencemi a musí se pěkně lesknout. Konzistence je hustší, když se ovoce namočí tak čokoláda zustané na něm. Hotovou čokoládu nalijeme do nádoby na fondue a nebo jen do mističky a můžeme mlsat:-)
Autor: sebena (Ivona Opiolová) | |
Datum vložení: 01.04.2010 09:07 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz