TopRecepty.cz

Broskvový nepečený moučník


Broskvový nepečený moučník

Suroviny

250 g celozrnných sušenek (nejlépe celozrnných, bez žádné náplně)
50 g neloupaných mandlí
3 lžíce hery
3 lžíce medu
1 broskvový kompot
1 sáček želatiny (18g)
2 vanilkové cukry
1 tvaroh
1 bílý jogurt

Postup

Sušenky a mandle umeleme, přidáme heru a med a pořádně promícháme. Natlačíme na dno formy, kterou jsme si lehce vytřeli máslem. Šťávu z kompotu zahřejeme na 80C a rozpustíme v ní želatinu. Polovinu broskví si nakrájíme na plátky a vložíme na natlačené těsto. Zbytek broskví rozmixujeme, osladíme vanilkovými cukry, přidáme tvaroh, jogurt a šťávu se želatinou a ještě jednou promixujem. Nalijeme do formy a necháme moučník ztuhnout přes noc v lednici.

autor Autor: toprecepty.cz
Datum vložení Datum vložení: 04.03.2008 17:18

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz