TopRecepty.cz

Fofr bublanina


Fofr bublanina

Suroviny

2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukr krupice
1 hrnek mléka
1 cukr vanilka
2 vajíčka
1 prášek do pečiva
130 g másla nebo hery
ovoce - jahody, borůvky (co kdo má nejraději a je to výborný, jde jakékoliv ovoce)

Postup

Mouku, cukr, máslo dáme do mísy a rukama uděláme žmolenku, poté odebereme hrnek a dáme stranou. Do zbytku, co zůstal v misce, přidáme mléko, vajíčka, prášek do pečiva a vymícháme v hladké těsto.
To vlijeme na vymazaný plech, poklademe ovocem a nakonec dáme žmolenku, co jsme si odebrali na začátku.
Dáme do trouby na 30 min a 170°C.

Poznámka

V jednom týdnu už ji dělám 2 krát, je opravdu výborná a rychlá. Stojí určitě za vyzkoušení a jestli někdo vyzkouší, tak bude hodný, když dodá fotečky (já mám s focením problém).

autor Autor: hugou
Datum vložení Datum vložení: 01.05.2010 16:47

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2025 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

Všeobecné obchodní podmínky | Zásady ochrany soukromí | Cookies zásady

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.cz