200 ml kokosového mléka
200 ml smetany
200 ml vody
50 g moučkového cukru
1 vanilkový cukr
60 g maniokového škrobu (tapioca)
40 g kokosu
želé ze zeleného čaje
500 ml neslazeného japonského zeleného čaje v láhvi
4 g agaru v prášku
nastrouhaná čokoláda
Smichame suroviny na kokosovy krem, za staleho michani uvedeme k varu, varime 5min. Take suroviny na zele smichame, a za staleho michani privedeme k varu, odstavime (nevari se). Misticky na dezert naplnime do pulky zele smesi, nechame ztuhnout (ca 30min), polevkovou lzici pridame kokosovy krem az jsou plne po okraj, a ozdobime strouhanou cokoladou.
maniokovy skrob, agar a japonsky caj v lahvi se prodavaji v asijskych obchodech, nebo pres internet.
Autor: Milena a Damien | |
Datum vložení: 01.05.2010 17:29 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz