1 zelená hruška (nesmí být moc zralá)
2 dcl červeného vína
1 dcl Cinzana bianco
5 ks hřebíčku
špetka mleté skořice
plátek másla
1 lžička zeleného pepře ve slaným nálevu
med
Hrušku oloupeme rozpůlíme a zbavíme jadřinců, dáme vařit do malého kastrůlku spolu s vínem, cinzanem, skořicí a hřebíčkem. Vaříme do měkka, až se tekutina téměř vyvaří, hrušky vyjmeme a přidáme máslo, pepř a med dle chuti a ihned podáváme např. se zmrzlinou:-)
Autor: sebena (Ivona Opiolová) | |
Datum vložení: 03.06.2010 21:10 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz