1 čokoládový pudink BIO v prášku (nebo vanilkový)
1/2 l rýžový nápoj Zajíc
4 lžíce třtinového cukru (nebo podle chuti)
2 jemně strouhaná čerstvá jablka (popř. rozdušené nebo kompot)
2 hrstě bezlepkových piškotů
8 lžic bílého jogurtu
skořice
Připravíme si 1/2 l mléka podle návodu na krabici, v horkém mléce rozpustíme cukr a uvaříme pudink. Do 4 pohárků rozdělíme strouhaná jablka, navrstvíme piškoty a zalijeme pudinkem. Po zchladnutí přidáme na každou porci 2 lžíce bílého jogurtu. Posypeme skořicí. Můžeme podávat i teplý.
Pudink používám pro dcerku BIO, je jí teprve 18 měs., klasické kravské mléko nepoužívám, je ekzematička, ale pokud ho preferujete, je lepší pro děti plnotučné UHT kravské mléko. Dělám i z kozího, ale docela je to při vaření cítit. Ovoce střídám podle možností. Piškoty jsou dobré i klasické, ale opět nedávám kvůli alergii, dobré jsou amarantové.
Autor: Kiara | |
Datum vložení: 23.06.2010 21:03 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz