TopRecepty.cz

Broskvová hrníčková buchta


Broskvová hrníčková buchta

Suroviny

Těsto:
2,5 hrnku polohrubé mouky
1,5 hrnku cukru krystal
3 vejce
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
0,75 hrnku oleje
1 hrnek mléka
broskvový kompot nebo čerstvé ovoce
skořice

Drobenka:
třtinový cukr
máslo
hrubá mouka

Postup

Vejce utřeme s cukrem a vanilkovým cukrem.Přilijeme postupně mléko, olej a přisypáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva.Připravíme si drobenku smícháním třtinového cukru, másla a mouky.Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, naklademe nakrájené broskve, jemně posypeme skořicí a nakonec drobenkou.Pečeme v troubě na 175 °C asi 45 minut dozlatova.

Poznámka

Lze použít i jiné čerstvé ovoce.

autor Autor: janusa (Jana Krajská)
Datum vložení Datum vložení: 02.07.2010 11:37

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz