čerstvé ovoce - mix
cukr
želatina v prášku (na 1/2 l tekutiny)
Můžeme použít jakoukoliv formu, já jsem použila formu Amaroun od Tupperware. Vypláchneme ji studenou vodou, připravíme želatinu dle návodu. Necháme ji trochu chladnout a mezitím si nakrájíme ovoce. Do formy nalijeme zčásti vychladlou želatinu a do ní vkládáme ovoce. Necháme nejlépe do druhého dne ztuhnout.
Kdo chce, může podávat se šlehačkou.
Autor: innael | |
Datum vložení: 15.07.2010 19:57 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz