TopRecepty.cz

Domácí zmrzlina po vietnamsku (sua chua)


Domácí zmrzlina po vietnamsku (sua chua)

Suroviny

1 Salko
480-490 ml bílého jogurtu

Postup

Začneme tím, že si do mísy nalijeme celou plechovku tekutého mléka a poté i kelímek velkého jogurtu. Pořádně promícháme.Necháme vařit vodu do konvice. Až se uvaří ta voda, tak nalijeme do kelímku od jogurtu a vlejeme do té směsi.Potom přidáme další vařenou vodu do kelímku od jogurtu, celkem 2 kelímky od jogurtu.Poté naplníme plechovku od mléka studenou vodou a tu vlejeme. Vše rozmícháme.Zabalíme do teplé deky, peřiny. Necháme 5 hodin.Po pěti hodinách naplníme do kelímků, které zakryjeme alobalem. Pak už dejte na 28 hod do mrazáku.

Poznámka

Tento recept je od prapraprababičky, ta to postupně předávala a teď to došlo až ke mně ...
(je ze západního Vietnamu)

autor Autor: phamka
Datum vložení Datum vložení: 27.07.2010 00:41

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz