1 čokoláda Margot (100 g)
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
2 vejce
1 šlehačka (250 ml)
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek práškového cukru
3 lžíce oleje
1 dl mléka
5 dkg strouhaného kokosu
Poleva:
100 g čokolády na vaření
5 g másla
Čokoládu Margot nastrouháme na hrubém struhadle. Do mísy dáme šlehačku, mléko, olej a vejce. Rozšleháme, přidáme mouku, prášek do pečiva, vanilkový cukr, nastrouhanou Margot, práškový cukr a dobře promícháme. Vyšlehanou směs přelejeme do vymazaného a hrubou moukou vysypaného pekáče. Pečeme při 180 - 200°C do zrůžovění. Necháme vychladnout a potřeme čokoládovou polevou.
Autor: Jitka a Vlastik | |
Datum vložení: 25.03.2008 18:10 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz