Bublanina:
3 hrnky polohrubé mouky
1,5 hrnku mléka
1,5 hrnku cukru krupice
3/4 hrnku oleje
3 vejce
1,5 prášku do pečiva
Malinová želatina:
2 malinové pudinky
400 ml malinové šťávy nebo sirupu (můžeme i kombinovat)
250 ml vody
maliny
ostružiny
rybíz (jednotlivě nebo i kombinace, možno zakoupit i mraženou směs)
Všechny suroviny na bublaninu smícháme v misce.
Těsto vylijeme na plech s pečícím papírem.
Dáme péct na 220 - 230 stupňů a pečeme cca 15-20 min
Když je buchta hotová, necháme ji 5 min. vychladnout a poté na ni dáme:
maliny, ostružiny, rybíz, kivi, atd...
Do hrnce dáme 400 ml malinově šťávy nebo sirupu (i kombinace),
2 malinový puding, 250 ml vody.
Vaříme za stálého míchání, dokud není želatina tuhá.
Pak buchtu polijeme a necháme vychladnout.
DOBROU CHUŤ
Jako ovoce nemusíte používat uvedené. Můžete použít i jiné, ale k tomu šťávu nebo sirup použít ve stejném ovoci.
Autor: monikavd (Monika Vdolečková) | |
Datum vložení: 27.09.2010 15:34 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz