2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek krystalového cukru
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
3 vejce
1 smetana ke šlehání 33%
1 lžíce oleje
3 lžíce rumu
1 čokoláda Margot
Na vymazání a vysypání formy:
tuk a hrubá mouka
Čokoládu Margot nastrouháme.
Všechny suroviny dáme do mísy a dobře promícháme.Vymažeme a vysypeme bábovkovou formu.
Nastrouhanou čokoládu zamícháme do těsta.
Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na bábovku.Pečeme při teplotě 200 °C po dobu 40 až 45 minut. Propečení zkoušíme špejli . Po vytažení musí být zcela suchá.
Je rychlá a moc dobrá. Vždy se vám povede. Dobrou chuť.
Autor: Betina (Bětule) | |
Datum vložení: 16.10.2010 19:38 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz