Korpus:
1,5 hrnku polohrubé mouky
0,75 hrnku cukru
1 vanilkový cukr
2 vejce
0,75 hrnku oleje
1 hrnek vody
4 lžíce kakaa
1 prášek do pečiva
Krém-pařížská šlehačka:
3 šlehačky
2 tyčinky Ledových kaštanů
0,5 čokolády na vaření
Dále:
rum
pikantní marmeláda
Na posypání:
tyčinka Margot
Na vymazání a vysypání plechu:
olej a kokos
Den předem svaříme suroviny na pařížskou šlehačku a necháme do druhého dne vychladit v lednici.Suroviny na korpus vyšleháme elektrickým šlehačem a vylijeme na olejem vymazaný a kokosem vysypaný hluboký plech.Těsto vložíme do vyhřáté trouby, upečeme a necháme vychladnout.Studený korpus pokapeme rumem a potřeme pikantní marmeládou.Pařížskou šlehačku vyšleháme a natřeme na korpus,Na ozdobu posypeme strouhanou tyčinkou Margot.
Autor: Madlenka1 (Magdaléna) | |
Datum vložení: 14.11.2010 19:23 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz