10 vajec
500 g cukru krupice
20 g vanilkového cukru
1250 g másla
250 g 100% tuku např. Omega
rum (dle chuti)
Vejce, cukr a vanilkový cukr šleháme mixérem ve vodní lázni, až je směs hustá (minimálně půl hodiny).Necháme vychladnout.Do zchladlého krému zašleháme povolené máslo, tuk a rum dle chuti.Krém skladujeme v chladu.
Krému je docela dost, tak si to můžete přepočítat na poloviční množství.
Autor: Lejdy (Monika Doležalová) | |
Datum vložení: 24.11.2010 17:14 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz