TopRecepty.cz

Kremrole


Kremrole

Suroviny

Těsto:
350 g hladké mouky
250 g tuku (Hera)
125 ml smetany ke šlehání
Náplň:
2 menší jablka
350 g moučkového cukru
2 bílky

Postup

V míse vypracujeme z mouky, tuku a smetany hladké těsto, které necháme hodinu v chladničce uležet.Těsto tence vyválíme, krájíme na 2 cm široké proužky a navíjíme s přesahem na kovové trubičky.Na vymazaném plechu pečeme dozlatova při 170°C asi 15 minut podle velikosti kremrolí a tloušťky těsta.Ještě teplé kremrole sundáme z trubiček. Jablka nastrouháme nahrubo.Bílky vyšleháme v tuhý sníh, nakonec zašleháme cukr a vmícháme nastrouhaná jablka.Vyšlehaným sněhem s jablky plníme pomocí cukrářského sáčku kremrole.

autor Autor: Sinbye (Nikola Ondrášková)
Datum vložení Datum vložení: 09.12.2010 13:33

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz