400 g listového těsta
500 g jablek
skořice mletá
cukr
strouhanka
rozinky
mandle plátky
1 vejce
vepřová tuková blána (vnitřní sádlo)
Závin vytvoříme jako každý jiný jen s tím rozdílem že zabalený závim zamotáme ještě do sítě z vnitřního sádla, pečeme jako klasický závim.
Závim má úžasnou vůni a jedinečnou chuť
Takto se upravoval moučník více než před 100 lety
Autor: Fantom | |
Datum vložení: 01.03.2011 18:53 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz