TopRecepty.cz

Mozartissimo


Mozartissimo

Suroviny

Brambory vařené ve slupce a oloupané-600 g
Mouka hrubá-120 g
Krupice-80 g
Sůl
Vejce -1 ks
Marcipán -200 g
Nugát -75 g
Kakao -1 PL
Zelená potravinářská barva
Pistáciová zmrzlina-300 g

Postup

Studené brambory nastrouháme na jemno, lehce osolíme, přidáme vejce, krupici, mouku a zpracujeme těsto, rozdělíme na polovinu a do jedné přimícháme kakao.
Těsto rozdělíme každé na 16 dílů.
Nugát rozdělíme na 32 dílků, marcipán na polovinu, jednu polovinu marcipánu přibarvíme na zeleno a vytvoříme si pistáciový marcipán, každý marcipán rozdělíme na 16 dílků, do každého kousku marcipánu zabalíme kousek nugátu a takto připravený bonbon zabalíme do kousku těsta, zelené do bílého těsta a bílé do hnědého těsta.
Vaříme v páře 10 minut.
Podáváme s rozehřátou pistáciovou zmrzlinou.

Poznámka

zdroj od kamaráda

autor Autor: Fantom
Datum vložení Datum vložení: 11.03.2011 10:36

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz