Brambory vařené ve slupce a oloupané-600 g
Mouka hrubá-120 g
Krupice-80 g
Sůl
Vejce -1 ks
Marcipán -200 g
Nugát -75 g
Kakao -1 PL
Zelená potravinářská barva
Pistáciová zmrzlina-300 g
Studené brambory nastrouháme na jemno, lehce osolíme, přidáme vejce, krupici, mouku a zpracujeme těsto, rozdělíme na polovinu a do jedné přimícháme kakao.
Těsto rozdělíme každé na 16 dílů.
Nugát rozdělíme na 32 dílků, marcipán na polovinu, jednu polovinu marcipánu přibarvíme na zeleno a vytvoříme si pistáciový marcipán, každý marcipán rozdělíme na 16 dílků, do každého kousku marcipánu zabalíme kousek nugátu a takto připravený bonbon zabalíme do kousku těsta, zelené do bílého těsta a bílé do hnědého těsta.
Vaříme v páře 10 minut.
Podáváme s rozehřátou pistáciovou zmrzlinou.
zdroj od kamaráda
Autor: Fantom | |
Datum vložení: 11.03.2011 10:36 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz