3 bílé čokolády
3 mléčné čokolády
2 hořké čokolády
kokos strouhaný
ořechy
tuk Omega
Nutela
Zdobení:
čokoládové polevy
vanilková tresť
rumová tresť
mandlová tresť
griliáš
Vezmeme plastové platíčko od bonboniéry a postupně si podle fantazie rozehřejeme čokoládu s troškou tuku (pozor, dáme opravdu málo, jinak čokoláda po ztuhnutí připomíná spíše ledovou).Vždy do košíčku malinko kápneme například hořkou čokoládu a necháme vychladnout. Pak na to malinko bílé, aby se zakrylo dno a opět necháme vychladnout.Pak dáme trošku nutely a zalijeme zbytkem čokolády. Fantazii meze nekladou ve skladbě a zdobení.Pokaždé kápneme kapičku tresti, aby čokoláda víc voněla. Můžete místo náplně kápnout vaječný likér našlehaný s máslem apod.
Autor: Hvezdopraska | |
Datum vložení: 14.03.2011 14:46 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz