1 konzerva Salka
200 g změklého másla
Zavřenou konzervu salka vložíme do mírně vroucí vody na 2 hodiny.Necháme ji vychladnout a až poté jí otevřeme.Máslo ušleháme do pěny a po částech přidaváme karamelové salko.Krémem pomažeme hotový přepůlený piškotový korpus.
Vaření Salka je poněkud časově náročné, tak doporučuji ušlehat máslo v tu dobu co bude Salko chladnout. Krém stačí na na velký piškotový korpus.
Autor: blabol.jachym | |
Datum vložení: 21.04.2011 07:30 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz