Drobenka:
600 g polohrubé mouky
250 g cukru moučka
250 g Hery
1 vejce
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
Pudink:
1 l mléka
2 vanilkové pudinky (prášek)
4 lžíce cukru krupice
jahody (čerstvé, mražené nebo kompotované)
Z mléka, pudinkových prášků a cukru uvaříme hustý pudink.Z ostatních přísad vytvoříme drobenku. Do drobenky patří i vejce.Na plech vyložený pečicím papírem rozložíme dvě třetiny drobenky, zalijeme uvařeným teplým pudinkem.Poklademe jahodami a posypeme zbylým množstvím drobenky.Pečeme ve středně vyhřáté troubě 40–50 minut.
Autor: kucerova45 (Eva Kučerová) | |
Datum vložení: 28.06.2011 22:39 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz