TopRecepty.cz

Pudink bez škraloupu (do krémů)


Pudink bez škraloupu (do krémů)

Suroviny

uvařený vanilkový pudink
plátek másla (nebo Hery)

Postup

Hotový pudink odstavíme, necháme v kastrolu ve kterém jsme ho vařili, a ještě horký ho na povrchu přetřeme plátkem másla.Poté necháme pudink bez míchání vychladnout.Pudink je krásně hladký a hrnec po něm pak jde zcela bez problémů umýt, protože z něj pudink lehce vyklopíme.

autor Autor: Danca
Datum vložení Datum vložení: 29.06.2011 19:46

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2025 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

Všeobecné obchodní podmínky | Zásady ochrany soukromí | Cookies zásady

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.cz