uvařený vanilkový pudink
plátek másla (nebo Hery)
Hotový pudink odstavíme, necháme v kastrolu ve kterém jsme ho vařili, a ještě horký ho na povrchu přetřeme plátkem másla.Poté necháme pudink bez míchání vychladnout.Pudink je krásně hladký a hrnec po něm pak jde zcela bez problémů umýt, protože z něj pudink lehce vyklopíme.
![]() |
Autor: Danca |
![]() |
Datum vložení: 29.06.2011 19:46 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2025 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz
Všeobecné obchodní podmínky | Zásady ochrany soukromí | Cookies zásady