TopRecepty.cz

HRK-HRK OLÉ Třešňové tajemství


HRK-HRK OLÉ Třešňové tajemství

Suroviny

Těsto:
250 g polohrubé mouky
1 prášek do pečiva
230 g cukru
2 vejce
120 ml oleje
120 ml mléka

Náplň:
třešňový kompot bez pecek i se šťávou (asi 350 g)
250 ml smetany ke šlehání
1 balíček Creme Olé pudingu bez vaření s čokoládovou příchutí
1 balíček Smeta-fixu

Na polití čokoládová poleva

Postup

Na těsto smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme cukr, vejce, olej a mléko a vymícháme vařečkou hladké těsto.Nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme ve středně teplé troubě.

Na náplň dáme všechny suroviny do uzavíratelné misky a několikrát intenzivně protřepeme až nám vznikne hustý krém.

Upečenou placku rozřízneme na 2 části, na jednu půlku naneseme krém a druhou ho přikryjeme .Nakonec pojeme čokoládovou polevou.
Před podáváním necháme ztuhnout v chladničce.

Poznámka

Recept je od Dr.Oetkera trochu upravený.http://ivanyazdenka.blog.cz/

autor Autor: IvanaS (Ivana Soldánová)
Datum vložení Datum vložení: 02.07.2011 18:33

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz