4 ks smetanového krému termizovaného (80 g - např.mráček)
500 ml smetany 30%
1 kg jahod
čerstvá máta na ozdobu
5 polévkových lžic cukru
Jahody omyjeme,pokrájíme na čtvrtky a vložíme do připravených sklenic nebo misek.Poté dotuha vyšleháme smetanu s cukrem.Těsně před stuhnutím přidáme smetanový krém a došleháme.Z této homty pak pomocí lžíce vytvoříme noky,kterými ozdobíme jednotlivé porce.Dekorujrmr lístkem čerstvé máty.
Autor: bambula1 | |
Datum vložení: 05.07.2011 10:46 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz