300 g jablek (na drobnější kostky)
1,5 lžíce citronové šťávy
2 lžíce vody
cukr dle potřeby
100 g zakysané smetany (měla jsem trochu víc)
čerstvá máta
Nakrájená jablka zakapeme citronovou šťávou a podusíme s troškou vody a cukrem dle potřeby. Jablka moc nerozvaříme, necháme je vychladnout. Zakysanou smetanu rozmícháme s cukrem dle potřeby, trochou citronové šťávy a nasekanými lístky máty.
Do misky nebo sklenice střídavě vrstvíme jablka a krém. Necháme dobře vychladit.
Taky můžeme jablka se zakysanou smetanou jednoduše smíchat.
Zdroj: Blesk pro ženy
Autor: Merylas | |
Datum vložení: 18.08.2011 21:44 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz