2 banány
1 čokoládová poleva
Banány oloupeme, příčně rozkrojíme na poloviny a do každé půlky v místě řezu zapíchneme nanukové dřívko nebo silnější špejli (směrem ke špičce). Vyrovnáme na tác a dáme do mrazáku.Před kozumací si rozpustíme čokoládovou polevu, nalijeme ji do vyššího hrnečku, nanuky vyndáme z mrazničky a ihned máčíme do čokolády. Držíme je přitom za dřívko. Díky tomu, že jsou banány zmrzlé (a tudíž ledové), poleva na nich okamžitě ztuhne.Počkáme tak asi 5 minut aby se "nanuk" dal kousat (to je na tom asi to nejtěžší) a pak už si jen pochutnáváme.
Bleskové jsou tyto nanuky nejen pro svoji superrychlou přípravu, ale i proto, že pokaždé bleskově zmizí!
Autor: Danca | |
Datum vložení: 24.08.2011 16:59 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz