... na těsto...
120 g hořké čokolády
120 g másla
120 g hnědého cukru
2 vejce
60 g hladké mouky
...náplň...
250 g tvaroh
60 g cukru krupice
1 vanilkový cukr
1 vejce
Troubu si zapneme na 180 stupňů.
Čokoládu s máslem rozpustíme za stálého míchání v hrnci. Přidáme hnědý cukr, vejce a ručním mixérem šleháme zhruba 5 min, dokud se cukr nerozpustí. Poté přišleháme mouku.
Frischkäse ušleháme s cukry a vejcem.
Do formy vyložené pečícím papírem nalijeme 2/3 čokoládového těsta, dáme náplň a rozetřeme. Dáme zbytek těsta a vidličkou uděláme mramorování. Dáme do rozehřáté trouby péct na 35 minut.
Autor: lemarti (Lenka) | |
Datum vložení: 13.10.2011 19:10 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz