2 balíčky Bebe sušenek (tmavý, světlý)
1 pudink z prášku (někdy se použijí 2 různé barvy, aby tvořily se sušenkami souhru barev)
1 útržek alobalu
200 g změklého másla
8 polévkové lžíce cukru krupice
Mléko (na puding -> množství je popsáno na zadní straně pudingu)
Dáme vařit puding podle návodu na zadní straně (já přidávám 2 PL cukru). Jakmile bude hotový, necháme vychladnout.
Krém uděláme utřením změklého másla do pěny s 6ti PL cukru. Do této směsi přidáme alespoň mírně vychlazený puding a smícháme. Vznikne velmi chutná směs a proto by bylo dobré mít už připravené sušeky a alobal, aby vás to nelákalo zůstat jen u krému :).
Příborovým nožem budeme mazat Bebe sušenky a nalepovat je na sebe, až vznikne dlouhý kvádr uprostřed alobalu. Až kvádr dosáhne potřebné délky, zabalíme ho do alobalu, dáme do lednice alespoň na 3 hodiny.
Poté si můžete vychutnávat tento výborný recept :).
Myslím si, že tento recept patří do prvních řad studených a nepečených moučníků :).
Autor: Dadomar (David Martínek) | |
Datum vložení: 22.10.2011 17:51 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz