2 větší broskve
1 lžíce cukru krupice
4 lžíce vody
1/2 citrónové šťávy
3 lžíce slivovice nebo jiného destilátu
Broskve oloupeme, rozpůlíme a vypeckujeme.
Na pánvičku nalijeme vodu s cukrem, položíme půlky broskví, pokapeme citrónovou šťávou a pod pokličkou chvíli podusíme. Potom sejmeme pokličku a nalijeme ohřátou slivovici. Zapálíme a ještě hořící servírujeme.
Autor: lenka-m (Lenka Marešová) | |
Datum vložení: 18.08.2008 15:34 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz