2 vejce
6 lžic medu
1 sklenka mléka
1 sklenka oleje
250 g hladké mouky
100 g strouhaného kokosu
1 prášek do pečiva
1 lžička koření do perníku
brusinková marmeláda
čokoládová poleva
kokosové hobliny na posypání
vejce vyšleháme do pěny spolu s medem. poté přidáme mléko, olej, mouku smíchanou s práškem do pečiva a kořením. Za stálého šlehání nakonec přidáme kokos. Hmotu rozetřeme na vymaštěný a strouhankou vysypaný plech a pečeme ve vyhřáté troubě, dle vlastních zkušeností.
Vychladlý korpus překrojíme napůl, slepíme brusinkovou marmeládou a potřeme čokoládovou polevou. Nakonec ozdobíme kokosovými hoblinami a necháme v lednici pořádně ztuhnout.
Autor: hanahcotton (Hanka Svatušková) | |
Datum vložení: 30.01.2012 14:11 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz