1 balení směsi na Perník (dr. Oetker)
Na krém:
1 pomazánkové máslo
400 ml mléka
1 vanilkový pudinkový prášek
3 lžíce pískového cukru do pudinku
1 lžíce moučkového cukru
Na polevu:
400 ml pomerančového džusu
1 vanilkový pudinkový prášek
rozinky
Perníkovou směs dáme do mísy, přidáme podle návodu vodu a olej, nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme. Z pudinkového prášku, písk. cukru a mléka uvaříme hustý pudink, přikryjeme potr. folií a necháme vychladit. Pomazánkové máslo smícháme s cukrem a postupně vmícháme vychlazený pudink. Natřeme na perník a polijeme polevou, kterou jsme uvařili z džusu a pudink. prášku. Nahoru nasypeme rozinky a necháme vychladit.
Pochopitelně si můžete upéct vlastní oblíbený perník, ale protože se mi doma již delší dobu válela tahle krabice, tak jsem zvolila rychlejší variantu.
Autor: mischelinka (Kamila Michalikova) | |
Datum vložení: 13.03.2012 10:12 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz