500 g polotučného tvarohu
1 sáček pudinku bez vaření
2 hrnky rýžové mouky
1 hrnek rýžového mléka
1/2 hrnku hnědého přírodního cukru
1/2 hrnku oleje
3 vejce
4 lžíci kakaa (ne granka)
1 prášek do pečiva
ovoce
džus agar
Vejce vyšleháme s cukrem, vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem, vlijeme mléko a olej. Vše dobře promícháme ( prošleháme ) a vlijeme na plech vyložený pečícím papírem. Vložíme do trouby vyhřáté na 170 stupňů a pečeme zhruba 20-30 minut (podle výšky těsta – vyzkoušíme špejlí). Necháme zcela vychladnout.
Tvaroh dobře prošleháme s pudinkem bez vaření a potřeme jím vychladlý korpus. Navrch naskládáme ovoce.
Do džusu vsypeme agar a připravíme dle návodu. Zalijeme koláč a necháme v chladu.
Použila jsem kanadské borůvky, maliny a jahody. Z toho vyplývala i volba džusu s příchutí boruvek a malin.
Rýžová mouka je vhodná pro bezlepkovou dietu.
http://www.lucasinka.cz
Autor: Lucasinka (Lucie Kubikova) | |
Datum vložení: 29.04.2012 17:27 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz