1 Jahodový pudink Dr.Oetker
500 ml mléka
500 ml jahodový jogurt
200 g jahod
1 červené dortové želé
cukr krupice – podle chuti
šlehačka
Jahodový pudink uvaříme podle návodu na obalu. Za častého míchání ho necháme zchladnout. Mezitím si na dno pohárků rozdělíme jahodový jogurt. Opatrně na něho vlijeme pudink a necháme vychladnout. Na ztuhlý pudink rozložíme překrojené jahody, které zalijeme dortovým želé, připraveným podle návodu na obalu. Necháme ztuhnou. Před podáváním zdobíme šlehačkou.
Zdroj: starý časopis Claudia
Autor: Bahula | |
Datum vložení: 27.05.2012 14:14 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz