TopRecepty.cz

Třešně v červeném víně


Třešně v červeném víně

Suroviny

1/2 kg třešní
1 šálek (= 225 ml) dobrého sladšího červeného vína
citronová kůra

K podávání:
šlehačka
mascarpone
oříškové sušenky a pod.

Postup

Třešně vypeckujte. Zalijte je vínem, přidejte nastrouhanou citronovou kůru a nechte asi 15 minut za stálého míchání mírně povařit. Zakryté dobře vychlaďte. Podávejte s kopcem šlehačky nebo mascarpone a sušenkou.

Jednoduché a výborné, doporučuju vyzkoušet.

Poznámka

Podobně lze upravit i švestky nebo hrušky.

autor Autor: toscana
Datum vložení Datum vložení: 05.06.2012 20:17

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz