6 bílků
270 g cukru krupice
1 balíček vanilkového cukru
1 lžička škrobu
1 lžička octu
600 ml smetany ke šlehání
ovoce
Z bílků vyšleháme sníh. Postupně do něj přidáváme cukry, škrob a ocet - sníh musí být stále tuhý.Sníh nandáme na plech (viz. fotka), můžou být i jiné tvary.Vložíme do předehřaté trouby na 120 °C a sušíme přibližně 1,5 hodiny. Necháme v troubě vychladnout, to, že nám pavlova spadne nevadí, je to normální.Dozdobíme vyšlehanou šlehačkou a ovocem.
Recept je z pořadu Prostřeno.
![]() |
Autor: lucik.233 |
![]() |
Datum vložení: 07.06.2012 21:05 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2025 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz
Všeobecné obchodní podmínky | Zásady ochrany soukromí | Cookies zásady