jahody
balzamikový krém nebo balzamiková redukce
podle chuti tmavá čokoláda
zmrzlina
šlehačka
Omyté jahody nakrájíme na tenké plátky a rozložíme na talířek.Zakápneme balzamikovým krémem. Já jsem ho nesehnala, takže jsem na mírném plameni povařila trochu balzamikového octa do zhoustnutí (hustota řidšího medu) a nechala vychladnout.Doplníme podle chuti ušlehanou šlehačkou (my ji rádi nemáme, tak jsem nedávala), zmrzlinou a hoblinkami tmavé čokolády.
Balzamikovou redukci jsem dělala poprvé a jsem nadšená. Konzistence medu a sladkokyselá chuť. S jahodami úžasný kontrast :-p Vyzkoušejte :)
Autor: zizala (Jaroslava Oumarová) | |
Datum vložení: 20.06.2012 18:23 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz