Kokosová hmota:
250 g moučkového cukru
100 g jemně mletého kokosu
70 g másla
2 lžíce rumu
Poleva:
180 g ztuženého pokrmového tuku (nejlépe kokosového)
100 g moučkového cukru
70 g kakaa (je také možné použít hotovou čokoládovou polevu)
Z cukru, kokosu, másla a rumu dobře vymícháme jemnou kokosovou hmotu. Tu vtlačíme do vnitřního plastového plata z bomboniérynebo kolekce a zalejeme čokoládovou polevou.Přechovávame v lednici.
Hmotu můžeme vtlačit také do jednotlivých oddílů plastové přenosky na vajíčka. V tom případě dáme na dno lentilku nebo lískový oříšek a teprve na ně vmáčkneme kokosovou hmotu a zalejeme polevou.
Nemusíte tam dávat ani lentilku a ani oříšek.
Autor: logona11 (Eliška Rejmanová) | |
Datum vložení: 12.07.2012 11:36 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz