TopRecepty.cz

Nepečený ovocný srnčí hřbet


Nepečený ovocný srnčí hřbet

Suroviny

3 bílky
2 sáčky želatiny
2 měkké tvarohy
cukr (podle chuti)
šťáva z 1 citronu
ovoce - jahody, nektarinky, maliny (podle chuti)

Postup

Bílky vyšleháme do tuha. Dva sáčky želatiny rozpustíme dle návodu. Po zahřátí a rozpuštění přidáme šťávu z citronu. Směs promícháme s předem vyšlehaným tvarohem, do něhož dle chuti zašleháme moučkový cukr.
Do formy na srnčí hřbet si dáme potravinovou průhlednou folii, lehce jí namočíme. Nalijeme část tvarohové hmoty, posypeme připraveným ovocem a přelijeme zbytkem hmoty.
Dáme ztuhnout do lednice. Pak pomocí folie moučník vytáneme, pokrájíme a dle chuti můžeme ještě dozdobit mátou, čokoládovou polevou a pod.

autor Autor: Fokuska (Hana Semanová)
Datum vložení Datum vložení: 13.07.2012 10:08

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz