1 tabulka čokolády na vaření
kokos (nemusí být)
oříšky
Včera jsem upekla vynikající "andělský" perník (viz. poznámka), který jsme si moc oblíbili, a protože se mi nějak nechtělo rozehřívat polevu, zamazat nádobí....:-)), tak jsem vymyslela zlepšováček. Tabulku čokolády na vaření jsem do půlky rozbalila, držela jsem ji za tu zabalenou část a ješte horký moučník, právě vytažený z trouby jsem začala potírat... Z počátku to vypadalo, že to nepůjde, ale po chviličce začala čokoláda horkem tát a já jsem s ní "vcukuletu" rovnoměrně potřela celý perník. Pak stačilo posypat kokosem a dát vychladit. Tento postup má spoustu výhod: nezašpiníte nádobí, poleva je rovnoměrně rozetřená a ve finále ještě ušetříte, protože jí nespotřebujete tolik.:-)
http://www.toprecepty.cz/recept/3606-andelsky-nady...
Autor: Danca | |
Datum vložení: 23.08.2012 12:41 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz