Zěsto:
12 bílků
400 g cukru
250 g mletých ořechů
100 g kakaa
Pařížský krém:
250 ml šlehačkové smetany
350 g krystalového cukru
100 g kakaa
500 g másla
Poleva:
100 g čokolády
50 g stuženého tuku
12 bielok vyslahame s cukrom do tuheho snehu. Pridame mlete orechy a kakao. Opatrne zamiesame. Masu rozdelime na tri casti a na vymastenom a vysypanom plechu upecieme tri platy.
Do smotany pridame cukor s kakaom a nechame zovriet. Nechame dokonale vychladnut. Maslo vymiesame do penista a po trochach primiesavame uvareny krem. Vyslahame.
Na kastrolik s vriacou, resp. horucou vodou polozim misku kde sa pomaly rozpusta Cera s varovou cokoladou.
Upecene platy naplnim kremom. Povrch polejem cokoladou. Po zatuhnuti cokolady, robim este cikcaky s frkancov cokolady.
tento a moje dalsie rcp najdete na
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=5577
Autor: vybusna | |
Datum vložení: 11.10.2008 14:13 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz