1 balení čokoládových oplatek Kolonáda
1 mascarpone
1 tvaroh
250-300 ml smetany na šlehání
100 g cukru
1 vanilkový cukr
5 lžic práškového cappuccina
10 plátků želatiny
griotka (višňová)
Oplatky potřeme z jedné strany griotkou a necháme je nasáknout.Želatinu namočíme, a když je nabobtnaná, vymačkáme ji, zahřejeme a rozmícháme. Mascarpone s tvarohem a oběma cukry důkladně promícháme. Smetanu s cappuccinem vyšleháme do tuha a opatrně vmícháme do krému a postupně i želatinu.Oplatky potíráme krémem a klademe na sebe, na povrch a boky natřeme a uhladíme zbytek krému. Necháme ztuhnout v lednici nejlépe přes noc a před podáváním posypeme kakaem.
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Autor: 1974andrea (Andrea Motlíková) | |
Datum vložení: 06.10.2012 11:25 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz