30-40 jedlých kaštanů
červené víno
Kaštany nařízněte do kříže a asi 15 minut pečte v troubě nebo na pánvi. Pak ještě horké oloupejte. Zalijte vínem tak, aby byly ponořené a vařte na mírném ohni asi 30 minut, aby se chutě prolnuly. Přebytečné víno slijte.
Podávejte ke skleničce oblíbeného sladkého likéru nebo ke kávě.
Autor: toscana | |
Datum vložení: 11.10.2012 07:42 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz