TopRecepty.cz

Celozrnná buchta do srnčího hřbetu


Celozrnná buchta do srnčího hřbetu

Suroviny

2 vejce
5 dkg hnědého cukru
8 dkg celozrnné grahamové mouky
1 jablíčko
skořice
1/2 lžičky prášku do pečiva

Postup

Vejce s cukrem ušleháme,pokud si připravíte vejce s cukrem dřív než mouku je potřeba je občas promíchnout na spod zůstává ten cukr přidáme mouku s práškem do pečiva a ručně promícháme.Dáme si do formy pečící papír který potřeme slabě olejem,můžete vysypat moukou já jen potřela olejem a vrstvíme naspod dáme trochu těsta na těsto prostředkem nastrouhaná jablíčka vymačkáme z nich štávu dáme trošku skořice a opět těsto.Troubu si asi na 1-2 minuty předehřeju..Pečeme na 150 ° C asi 20 minut a potom zvýšíme na 180 °c a dopečem.zkoušíme špejlí.

autor Autor: Zdenka +++
Datum vložení Datum vložení: 02.11.2012 18:09

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz