1 celý ananas
2 lžíce karamelového topingu
1 limetku
skořici
Ananas okrájíme a nakrájíme na kolečka. V misce smícháme šťávu z limetky s karamelovým topingem. Kolečka ananasu dáme do zapékací misky, posypeme skořicí a polijeme šťávou s topingem. Pečeme, dokud ananas nezměkne a nerozvoní se (cca 15 minut).
Ještě horký ananas dáme na talířek a nazdobíme zakysanou smetanou a vlašskými ořechy.
Základ receptu jsem čerpala na internetu - stránky časopisu AHA.
Autor: hanahcotton (Hanka Svatušková) | |
Datum vložení: 14.01.2013 15:41 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz