250 ml smetany ke šlehání
1 balení mascarpone (Lidl)
2 vejce (bílky, žloutky)
250 g jahody
1 balení cukr. piškoty
vanilkový cukr
1-2 lžíce Jahodové marmelády (dle chutí)
amaretto
Uslehame z bilku tuhy snih, ze smetany slehacku a mascarpone s marmeladou a zloutky. To opatrne smichame vse dohromady s vanilkovym cukrem a kousky jahod, kdo bude chtit muze pridat trosku ztuhovace slehacky. Do malych, sircich sklenicek rozlameme na kousky piskoty, pokapeme amaretem a zalijeme kremem. Dezert se da ozdobit zbylymi jahodami.
Autor: orchide@ | |
Datum vložení: 16.01.2013 22:23 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz