1 sáček Créme Olé čokoládového pudingu bez vaření
300 ml mléka
1 šlehačka Rama Cremefine
Do studeného mléka dáme pudinkový prášek a šleháme ručním šlehačem na nejvyšší otáčky 3 minuty (až vznikne pevná hmota).Šlehačku ušleháme v druhé nádobě také do tuha.Následně smícháme pudinkovou a šlehačkovou hmotu a vznikne nám jemný, lehký a málo sladký čokoládový krém.
Nemáme rádi máslové krémy, proto jsem vyzkoušela tento postup. Krém se podobá pařížské šlehačce, díky pudingu je toho dost na korpus upečený na velkém plechu (standartním z trouby). Jistě se dá udělat i ve vanilkové variaci, případně i jiných příchutí.
Autor: Irrena (Irena Gajdošová) | |
Datum vložení: 17.01.2013 13:07 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz