Na 2 porce potřebujeme:
2 banány
1 pomeranč
50 g čokolády
alobal na zabalení
Banány omyjeme, nožíkem z jedné strany rozřízneme a pod slupku opatrně nasoukáme kousky čokolády. Poté zakapeme šťávou z vymačkaného pomeranče a banán i se slupkou zabalíme do alobalu a dáme péct na 10 minut do předehřáté trouby na 180 stupňů Celsia. Podáváme ve slupce – banán drží lépe tvar a dobře se z ní vyjídá.
Autor: Kamili (Kamila Říhová) | |
Datum vložení: 25.01.2013 19:19 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz