3 šlehačky
1 salko
rozinky
rum
punčové aroma
Rozinky překrojit a namočit aspoň na hodinu do rumu.
Šlehačky vyšlehat do tuha, zašlehat salko, punčové aroma podle chuti, přidat namočené rozinky i s rumem.
Případně můžete trochu přibarvit červeným barvivem, chtěla jsem to přibarvit rybízovou marmeládou, ale ta barva byla hrozná...
Přendat do nádoby vhodné do mrazáku a dát zamrazit. Vždy po hodině je dobré promíchat.
Autor: jabl.ko (Jana) | |
Datum vložení: 31.01.2013 14:45 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz