5 lžička sušeného mléka nebo smetánky do kávy
1 lžička kakaa
3 lžička vody (pro dospělé směs s rumem)
V hrnečku vše dobře promíchat na hustý krém - tekutinu přidávat velmi, ale opravdu velmi opatrně!
A ne to zhltnout najednou - trošičku si to vychutnávat, mlsalové a mlsalky! A nebo toho mlsání udělat mnohem více. Přendavat krém na talířek či do pohárku nemá smysl, jak jistě každý po ochutnání uzná.
Děláme snad odjakživa a teď mě na to svým komentářem u čokolády přivedla Majda a Severinka.
Autor: Nadja (Naďa) | |
Datum vložení: 13.02.2013 15:28 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz